Educatie in investitii si cercetare automata a pietelor de capital

Prin investitii puteti sa cresteti averea exponential. O crestere exponentiala este atunci cand ne multiplicam averea in asa fel incat intr-o perioada de timp, probabil in jur de 3-5 ani, ne dublam averea. Atunci cand salvam regulat o suma de bani la banca averea noastra nu creste exponential, ci liniar.

In piata de capital practic nu exista limite pentru dublari multiple, mai ales pe piata americana unde exista o mare lichiditate. Daca la noi o investitie de 1,000,000 de euro poate misca intreaga piata, in america o astfel de investitie in firmele mari poate sa nu influenteze prea mult firma respectiva. Romanii au dreptul de a investi in piata americana, insa aceasta piata este mult mai complexa decat cea din romania, de aceea va recomandam sa va educati si sa studiati mult aceasta piata inainte de a investi cu bani reali.

In urmatoarele doua figuri se prezinta doua moduri de a acumula avere, prin investitii comparativ cu a salva anual o suma de bani. Se considera ca punem deoparte 10 000 RON anual. Comparam cu investitii ce ne aduc un randament de 26% anual avand o investitie initiala de 10 000 RON. Pe langa faptul ca nu trebuie sa facem un efort de a pune deoparte anual 10 000 RON se poate vedea ca dupa 10 ani averea incepe sa creasca foarte mult prin innvestitii. Dupa 20 de ani diferenta incepe sa fie foarte mare.

Noi va educam cum sa investiti in piata de capital pentru a multimplica banii exponential. De asemenea va oferim cercetare avansata in care se prezinta decizii de investitii, din punct de vedere macroeconomic si tehnic. Acestea va usureaza procesul de investitii. Pentru a va educa va oferim si o carte cu titlul 'ABC in investitii'. Puteti beneficia de toate acestea prin achizitionarea cursului de investitii. La achizitionarea cursului primiti acces la 6 lectii, interactive online, prezentate de 2 profesori timp de 2 luni, 6 luni de cercetare avansata si cartea ABC in Investitii. Pretul cursului variaza in functie de cerere si de timpul cand doriti sa-l faceti. Pentru a afla pretul acestuia intrati la Magazin - Cumpar - Cumpar Educatie in investitii, precum se vede in figura urmatoare:

Cercetare automata a pietelor de capital

Va oferim cercetare avansata a pietelor de capital pentru cele mai importante actiuni din SUA si Romania. Se ofera si o analiza automata a evenimentelor economice din calendarul economic international. Se analizeaza 25 de indici si ETF-uri pentru a crea o imagine de ansamblu a intregii pieti. Deciziile de cumparare si vindere sunt pentru intreaga piata cat si pentru actiuni individuale.

Pretul pentru o luna este de 10 RON. Pretul este mai mic cand cumparati mai multe luni sau cand folositi puncte.

Sistem de reclame

Reclamele de pe prima pagina pot fi puse de catre orice utilizator al site-ului. Sunt 3 tipuri de reclame: mari, mijlocii si mici. Cele mari apar sus, cele mijlocii apar la mijloc sub informatiile furnizate de Quantitative Analysis, iar cele mici sunt in partea de jos. Pretul acestora se schimba in functie de cerere. O mare parte din reclamele mici sunt gratuite, cele pe bani se pot cumpara integral cu puncte. Pentru a afla pretul curent intrati la Magazin - Cumpar - Cumpar Reclame.

Punctele acumulate pot fi folosite pentru a cumpara produse de pe site. Acestea sunt evaluate la 1 RON un punct. Daca aveti multe puncte puteti cumpara produse externe de educatie in investitii conform urmatorului tabel:

Produs
Puncte   necesare
IBD digital subscription - 3 months subscription 1 000
IBD digital subscription - 1 year subscription3 300
IBD digital subscription - 3 years subscription7 200
Trader Professional Course 20 000
Professional Trader Part 1 - Online (Four 3-Hour Sessions) 20 000
Professional Trader Part 2 - Online (Ten 3-hour sessions, Online)50 000

Punctele se creaza prin recomandari. Se primesc puncte si atunci cand persoana recomandata de dumneavoastra recomanda pe altcineva. De asemenea cand o persoana, care a fost recomandata printr-o alta persoana recomandata de dumneavoasta, recomanda pe cineva primiti puncte.

Se obtin puncte foarte usor atunci cand utilizatorii coopereaza si recomanda la randul lor acest site. Ca exemplu, presupunand ca recomandati 5 utilizatori si la fiecare luna ultimii utilizatori recomandati recomanda fiecare alti 5 utilizatori, in decurs de un an o sa aveti aproximativ doua milioane de puncte.

Pentru a recomanda pe cineva intrati in contul dumneavoastra de pe www.quantitativeanalysis.eu la meniul Profil -> Utilizatori noi -> Recomand utilizatori. De aici puteti trimite invitatii pe e-mail sau puteti folosi link-ul dumneavoastra de referal, precum se vede in imaginea de mai jos:

Quantitative Analysis SRL isi rezerva dreptul de a nu considera punctele generate prin frauda sau prin emailuri false ce nu apartin unor persoane diferite.